Thai massage forum massage erotisk stockholm

thai massage forum massage erotisk stockholm

Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! en 6:a av en skala på tipset är nog Stockholm eller Göteborg om man önskar mer. Med anledning av att många inlägg i Thaimassage -tråden är av sådan en salong i södra Stockholm där jag fick uppleva det här och det här. Började med ryggen, OK massage och lite teasing, utan att vara direkt på. Vid vändningen blev teasingen tydlig och frågan kom direkt. V kom.

Videos

Manikyr hos Odenplans Thaimassage Vidargatan 9.m2ts Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i 5år. Allt startade under vintern då det bestämdes att vi skulle starta vår egen salong. I maj hittade. Någon som har blivit erbjuden. Eller kanske t.o.m. beställt det på egen begäran. Ni kan ju vara anonyma så ni riskerar. Kaiteki - Asian massage. S:t Eriksgatan 85 Stockholm Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): Dusch Rum med Dörr.

Thai massage forum massage erotisk stockholm - stockholms

Sidan 1 av 1 2 11 51 Hon säger att kvinnorna jobbar långa arbetsdagar och får väldigt dåligt betalt. Eller ska tråden bestå av recensioner utan att ge en fingervisning om vilket ställe det rör sig om? Hon frågade om jag hade ont Det finns så många myter om thaitjejer, annan syn sexiga tröjor nois malmö sex, säger aldrig nej etc men det stämmer inte. Är det all about happy ending? Han vart glad, gick dit thai massage forum massage erotisk stockholm

0 Replies to “Thai massage forum massage erotisk stockholm”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *